Travel Priorat en català

Si em permeteu la gosadia, us farem, en primer lloc, una breu descripció de les persones que formem aquesta empresa. Darrere de l’aparent fredor d’Internet, el que representa una companyia, especialment si és petita com Travel Priorat, és la gent que la forma.

Nosaltres

Travel Priorat va ser fundada el 2003 per Rachel Ritchie, una llicenciada en idiomes moderns europeus, que va venir al Priorat des de la seva Anglaterra natal a través de la ciutat de Barcelona, ​​mentre investigava la Guerra Civil Espanyola per la Universitat de Barcelona. La Rachel es va enamorar de la tranquil·litat d’aquesta bella regió de vins, olis d’oliva i excel·lents aliments internacionals, així com del seu marit, en Gerard, i es va mudar a la regió per començar la seva vida de casada i també per treballar com a guia de vins autònoma i també informadora i traductora de l’Oficina de Turisme del Priorat.

Rachel Ritchie

Després de la mort prematura de la Rachel el 2016, el negoci continua dirigit pel seu marit, Gerard Amorós i l’amiga de la família Ania Andrews, amb el suport d’una xarxa d’altres amics i familiars.

Ania Andrews

Oferim rutes guiades a les regions vinícoles de la DOQ Priorat i la DO Montsant. També oferim excursions a peu per la comarca del Priorat. Els nostres itineraris combinen interès històric, diversió, natura i, per descomptat, bons aliments i vins excel·lents.

Gerard Amorós

Al llarg de l’any, el Priorat acull una sèrie d’esdeveniments culturals, històrics i gastronòmics. Descobriu què ofereix el Priorat, feu una ullada a la nostra pàgina web o envieu-nos un correu electrònic. Estarem encantats de parlar dels vostres interessos i requisits per preparar-vos un itinerari personalitzat.

A travelpriorat.com combinem un coneixement i una comprensió inigualables de la regió del Priorat i també de Montsant amb una gran atenció al detall i una cerca incessant de qualitat. Ens encanta el que fem i la regió on vivim i ens apassiona compartir els nostres coneixements sobre aquesta petita regió vinícola exclusiva.

Chloe Baker, estudiant en pràctiques a Travel Priorat

Què podem oferir

Estem especialitzats a oferir una aproximació a mida a les zones de Priorat i Montsant, la nostra zona més propera, ja que ens trobem situats a Falset. Coneixem tots els cellers, restaurants, allotjaments i activitats, i tothom ens coneix.

Sovint també oferim guiatges a altres regions vinícoles de Catalunya, especialment les situades al sud del Principat, i podem afegir a les nostres rutes les Denominacions d’Origen Terra Alta, Conca de Barberà, Tarragona i també Penedès, tant pel que fa als vins tranquils com als escumosos.

De vegades, sobretot per les estades de més llarga durada, ho podem combinar amb el Delta de l’Ebre i amb llocs especials de la Costa Daurada. Com veieu, hi ha moltíssimes possibilitats a les quals ens podem acollir. No ho dubteu i aneu a la nostra botiga o demaneu més informació aquí!